Sales Advisor regio Den Haag

  • Direct Sales
  • Den Haag, Nederland

Sales Advisor regio Den Haag

Omschrijving

In de regio Den Haag zijn we op zoek naar spontane verkopers die ons gaan vertegenwoordigen in de winkel tegen een aantrekkelijk salaris. Jij bent het aanspreekpunt van Lebara en gaat je richten op de promotie en verkoop van Lebara SimOnly. Met je proactieve houding stap je op potentiele klanten af en probeer je een nieuwe klant binnen te halen. Geïnteresseerd? Lees verder!

Je gaat zo’n vijf uur per dag aan de slag in de winkel en zult op populaire winkeltijden aan het werk zijn. Jouw dagelijkse doel? Lebara SimOnly promoten en verkopen zodat Lebara deze markt gaat veroveren. Natuurlijk staat daar wat tegenover; je salaris met bonussen kan oplopen tot wel €100,- per dag!

Je wordt bij Lebara overigens niet in het diepe gegooid. Voor je aan de bak gaat word je getraind in zowel theorie als praktijk. Je leert Lebara kennen als organisatie en jouw salestalent wordt optimaal benut zodat jij weet wat je te doen staat!

 

Over Lebara

Lebara is jarenlang de nummer één speler geweest op de prepaidmarkt in Nederland. Nu is het moment aangebroken om de SimOnly markt te betreden. We gaan een nieuwe toekomst tegemoet! Wil jij deel uitmaken van een winning team dat de markt gaat opschudden? Kom dan aan boord en bouw mee aan het succes van dit mooie bedrijf.

Vereisten

Ben jij die communicatief sterke, leergierige en commercieel ingestelde persoon die wij zoeken? Dan bieden wij jou het volgende:

·         Een flexibele parttime of fulltime baan

·         Trainingen en begeleiding van ervaren verkopers en teamleiders om jouw sales talent te benutten

·         Een basissalaris met mooie bonussen bij het behalen van sales

·         Telefoonkostenvergoeding

·         Een mooie toevoeging op je CV voor de rest van je carrière

 

Wil jij aan de slag voor Lebara? Meld je dan nu aan door op onderstaande button te klikken en wij nemen contact met jou op! Heb je nog vragen over de functie? Stel deze dan aan onze recruiter via WhatsApp (06-13061061).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.