Bijbaan Sales Promoter regio Rotterdam

  • Direct Sales
  • Rotterdam, Nederland

Bijbaan Sales Promoter regio Rotterdam

Omschrijving

In de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar enthousiaste verkoop promoters die in een gezellig team op diverse locaties producten van Lebara gaan verkopen. Signaleer jij een potentiele klant en weet jij een verkoop te realiseren? Dan strijk jij een bonus op! In deze uiterst flexibele bijbaan kan je salaris dus aardig oplopen. Geïnteresseerd?


Op je werkdag spreek je met je team om 12:00 uur af op locatie. Denk hierbij aan winkelcentra, treinstations of evenementen. Jullie gaan vervolgens op pad om producten van Lebara te verkopen. Potentiele klanten benader je op een enthousiaste en proactieve manier. Samen slepen jullie verkopen uit het vuur en met elke verkoop wordt de dag voor jou leuker! Jouw salaris wordt namelijk steeds aantrekkelijker. 


Geen ervaring in verkopen? Geen zorgen, je wordt bij Lebara van tevoren getraind door de beste teamleiders met ervaring. Deze training komt maandelijks terug, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen op het gebied van sales. Deze ervaring neem jij mee in je toekomstige carrière!

Vereisten

Ben jij die enthousiaste en vrolijke persoon die niet bang is om mensen aan te spreken en hou jij wel van een uitdaging? Ben jij minimaal 17 jaar oud, op zoek naar een (bij)baan waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en minimaal twee middagen per week beschikbaar?

Dan bieden wij jou:

·         Een flexibele (bij)baan afgestemd op jouw beschikbaarheid/studie

·         Een salaris met bonussen tussen de €15,50 en €18,50 per uur

·         Werken in een team met leuke collega’s

·         Een telefoonkostenvergoeding van €40,- per maand

·         Trainingen van de beste verkopers om jouw verkooptalent optimaal te benutten

·         Wervingsbonus van €100,- voor het aanbrengen van nieuwe collega’s


Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu aan door op de onderstaande button te klikken en wij nemen contact met je op! Heb je nog vragen over deze (bij)baan? Stel deze dan aan onze recruiter via WhatsApp (06-13061061).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.